localizare telefon inchis

Mulți oameni se întreabă cum să găsească un telefon cu localizarea dezactivată. În acest articol, vă vom arăta cum să faceți exact acest lucru!

Căutați telefonul mobil in proximitate

Dacă telefonul tău este dezactivat, nu poți folosi semnalul GPS sau celular pentru a-l găsi. Pentru a vă găsi telefonul dacă acesta este oprit, va trebui să utilizați aplicația sau site-ul web „Find My Phone”.

Telefoanele inteligente reprezintă o parte importantă din viața celor mai mulți oameni. Mici, dar puternice, le puteți folosi pentru a verifica e-mailurile, a efectua apeluri telefonice și chiar pentru a vă găsi telefonul dacă acesta a fost pierdut. În cazul pierderii, puteți utiliza aplicația sau site-ul web „Find My Phone” pentru a vedea ultima locație cunoscută a telefonului tău.

De asemenea, puteți vedea nivelul bateriei și vă puteți bloca sau șterge telefonul pentru a vă proteja intimitatea. Deși aplicația sau site-ul web ar trebui să vă poată găsi telefonul, dacă nu funcționează, puteți afla locația telefonului utilizând serviciile de localizare.

Acestea sunt activate în mod implicit, așa că nu ar trebui să trebuiască să faceți nimic pentru a le utiliza. Dacă, din anumite motive, serviciile de localizare sunt dezactivate, le puteți activa din nou.

Mereu sa aveti verificarile ale setărilor de localizare

Dacă telefonul este oprit, puteți verifica setările de localizare accesând Setări > Confidențialitate > Locație.

Locația este unul dintre principalele atuuri pe care un smartphone le oferă proprietarului său. Este un instrument excelent pentru utilizarea serviciilor la cerere.

Pentru a începe, lansați aplicația Settings (Setări), apoi derulați în jos și deschideți meniul Privacy (Confidențialitate). După ce găsiți opțiunea Location (Locație), veți putea vizualiza un meniu de opțiuni suplimentare legate de locație.

Utilizați Google Maps sau o altă aplicație GPS

Există câteva modalități diferite de a vă găsi locația dacă telefonul este oprit. Google Maps și alte aplicații GPS pot fi folosite pentru a vă găsi locația aproximativă.

Dacă nu aveți telefonul sau tableta la îndemână și trebuie să vă găsiți locația, există câteva tehnici pe care le puteți încerca. Cea mai simplă este utilizarea unei aplicații GPS. Dacă aveți telefonul pe silențios, dar îl aveți totuși în posesie, puteți deschide o aplicație GPS precum Google Maps și aceasta ar trebui să vă ofere locația voastră.

Asigurați-vă că aveți setată o oră exactă pe dispozitiv. Dacă nu funcționează, puteți încerca, de asemenea, să vă urmăriți locația de la furnizorul de servicii de telefonie mobilă. Uneori, aceștia vă pot spune locația voastră aproximativă. Dacă nu doriți să mergeți pe această cale, puteți contacta secția de poliție și le puteți spune situația în care vă aflați. Faptul de a putea spune poliției unde vă aflați este mult mai important decât apelurile telefonice.

Cum să găsiți un telefon cu localizarea dezactivată?

Dacă localizarea telefonului tău este dezactivată, nu poți folosi funcția de căutare încorporată pentru a-l găsi. Va trebui să vă bazați pe metode alternative, cum ar fi apelarea numărului de telefon sau utilizarea unei aplicații de localizare.

S-ar putea să credeți că există o aplicație sau un serviciu care vă poate găsi telefonul fără GPS. Există unele aplicații care o pot face, dar o fac printr-o aplicație de crowdsourcing care nu va funcționa dacă telefonul este oprit. În schimb, vă sugerăm să folosiți Android Device Manager. Trebuie doar să accesați site-ul Android Device Manager și să vă conectați folosind contul Google.

Este disponibilă în Play Store, așa că o puteți instala și pe telefon. După ce l-ați instalat, mergeți la Android Device Manager pe computer și conectați-vă cu același cont. Veți putea să vă sunați telefonul, să vă blocați ecranul sau să ștergeți toate datele. Rețineți că, dacă alegeți să ștergeți datele, dispozitivul va fi șters complet.

Poate Family Locator să găsească familia cu telefoanele închise?

Dacă aveți membri ai familiei care au telefoanele închise, poate fi dificil să îi găsiți. Family Locator vă poate ajuta să îi localizați pe cei dragi dacă telefoanele lor sunt închise. Aplicația utilizează GPS pentru a urmări locația telefonului și trimite alerte dacă detectează că telefonul a fost mutat.

Da, Family Locator vă poate ajuta să găsiți locația oricărui membru al familiei dacă telefoanele lor sunt închise. Aplicația utilizează GPS pentru a urmări locația telefonului și trimite alerte dacă detectează că telefonul a fost mutat.

De asemenea, aplicația trimite alerte membrilor familiei dacă un membru al familiei este în pericol, de exemplu dacă a fost răpit sau a fost rănit. Acest lucru poate fi foarte important dacă un membru al familiei este în vârstă sau are nevoi speciale.

Aplicația vă permite, de asemenea, să vedeți cât de departe sunteți de ceilalți membri ai familiei voastre. Acest lucru poate fi util dacă trebuie să găsiți rapid pe cineva pentru că întârziați sau dacă doriți să vă întâlniți cu cineva.

Concluzie: Dacă v-ați pierdut telefonul și trebuie să îl găsiți, aceste metode vă vor ajuta!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns