Ce sa vizitezi in Turcia

Continente precum Europa și Asia au multe orașe minunate de vizitat, iar Turcia este una dintre ele. În care mintea se simte altfel privind priveliștile pline de orașe pline de viață, piețe luxoase și escapade la malul mării turcoaz

. În principal, Turcia este punctul dintre Europa și Asia, unde putem spune că există un conflict cultural intercontinental, unde putem vedea un amestec unic de influențe de mirodenii, gusturi, culturi, religii și istorie Est-Vest.

Această combinație face, de asemenea, din această țară o destinație turistică populară. În afară de aceasta, în piețele și moscheile, în mâncarea și artele asociate cu acestea, țara bogăției senzoriale o menține conectată cu această cultură.

Aici, a exotismului și romantismului, Cappadocia de basm a palatelor otomane spune povestea specialităților de aici. În același timp, locurile sale frumoase vor fascina mintea.

Călătoriile de vară aici oferă o experiență diferită.

Coasta turcească extraordinar de frumoasă a Turciei este renumită pentru că este străbătută de gulguțele care navighează în voiajele lor albastre din Marea Egee până în partea de est a Mediteranei, precum și pentru pescuit. Priveliștea satelor, frumusețea meselor albastre și prânzurile lungi, cu umbrele de bougainvillea roz pe scaune, sunt asociate cu viața oamenilor din Turcia de mii de ani.

Cine laudă frumusețea Turciei? Căutând cel mai bun loc în timp ce vă decideți itinerariul, atunci ar trebui să includeți cu siguranță acest lucru în lista dvs., vedeți cel mai bun pachet turistic din Turcia.

Este imposibil să descrii Turcia în cuvinte. Acest lucru poate fi evidențiat de statisticile vizitatorilor care fac din Turcia una dintre cele mai frumoase, uluitoare și populare destinații turistice din lume. Nimic nu poate fi mai bun. Prin intermediul acestui articol, vom afla despre cele mai bune locuri care ne vor face viitoarele călătorii mai plăcute și mai elegante.

Locuri de vizitat în Turcia

Iată care sunt cele mai bune locuri de vizitat în Turcia, care sunt descrise pentru a ne ajuta să vă ghidăm mai bine.

Efes – Acesta este unul dintre cele mai bune locuri pentru cei care sunt interesați de arheologie sau de frumusețe. Puternicele ruine din Efes sunt un oraș frumos, cu monumente colosale și străzi mărginite de coloane de marmură.

Care este unul dintre orașele faimoase încă în picioare? Care poate fi numit un loc mai bun pentru a experimenta frumusețea și a deveni intim?

Este un sit construit în timpul Epocii de Aur a Imperiului Roman. Istoria acestui oraș datează din secolul al X-lea î.Hr. și poate fi numit unul dintre monumentele majore.

În special, aceste locuri indică partea lor comercială, biblioteca lui Celsus, complexul de case terasate frumoase cu fresce, precum și bogăția și teatrul din Efes în timpul perioadei romane și importanța lor.

Fiind principala atracție în acest tur de vizitare, cu siguranță va dura ceva timp pentru a vizita aici, dar acest timp va oferi și o experiență mai bună.

Cappadocia – Văile suprarealiste și înclinate ale Cappadociei cu stânci sunt considerate a fi visul oricărui vizitator și fotograf de a le vizita.

Acolo unde crestele de stânci și stâncile munților adăpostesc stânci asemănătoare unor valuri sau panorame ondulate ale unor vârfuri frumoase și uluitoare, se poate savura frumusețea lumii. De asemenea, atrage cu siguranță vizitatorul să vină din nou.

Este una dintre destinațiile de top din lume. Principalul lucru este că, dacă cineva nu poate parcurge distanțe lungi pe jos aici, atunci există, de asemenea, facilitatea de plimbări cu balonul cu aer cald.

Această zonă este, de asemenea, o ctitorie arhitecturală fantastică, cu biserici tăiate în stâncă și peșteri din epoca bizantină care pot fi văzute, precum și cu peisaje uimitoare asemănătoare cu luna. Această zonă a găzduit, de asemenea, grupuri monastice preponderent creștine. Muzeul în aer liber din Goreme se află, de asemenea, aici, iar numeroasele biserici rupestre din Valea Ihlara sunt printre cele mai mari exemple din lume de artă ecleziastică din epoca medio-bizantină.

Hotelurile de tip boutique din această zonă sunt principala atracție, iar acestea oferă confortul de a dormi într-o peșteră, oferind în același timp și confort.

Moscheea Hagia Sophia (Aya Sofya) – Moscheea Hagia Sophia este considerată a fi una dintre cele mai magnifice și mai vechi structuri din lume (Aya Sophia).

Măreția acestei structuri hipnotizante poate fi văzută nu numai în Istanbul, ci în întreaga lume. Una dintre cele mai importante structuri din Turcia. Construită în jurul anului 537 d.Hr. de către împăratul bizantin Iustinian, este considerată cea mai mare realizare arhitecturală a Imperiului Bizantin, servind drept cea mai mare și mai magnifică catedrală din lume timp de peste 1.000 de ani.

Fațada acestui celebru punct de reper din Turcia, care este înconjurată și compusă din minarete elegante ridicate după cucerirea otomană, precum și dovezi mai mari de picturi uluitoare și cavernoase, atrage fiecare turist care intră.

Pamukkale – Este una dintre cele mai cunoscute frumuseți naturale din Turcia, precum și una dintre cele mai populare destinații turistice. În mediul verde și luxuriant de sub podiș, care seamănă mai ales cu Castelul Cotton, terasa de travertin alb imaculat de la Pamukkale pare un câmp de zăpadă de neuitat.

Acestea sunt principalele motive pentru a vizita Turcia. Sunt secțiuni semnificative ale unui vechi oraș balnear aflat pe vârful unui deal de calcar care a aparținut Hierapolisului greco-roman. Puteți înota în apele bogate în minerale care au făcut ca acest oraș balnear istoric să fie renumit pentru piscinele sale antice.

De asemenea, oferă priveliști ale peisajului rural și rămășițele agora, gimnaziul, cimitirul și porțile magnifice ale orașului. De asemenea, atunci când soarele apune seara sub orizont, această locație devine un loc popular pentru fotografi și călători pentru a observa. Ceea ce este destul de captivant.

Croazieră pe Marea Mediterană – Coasta mediteraneană a Turciei are multe locuri de desenat, ruine și lucruri de văzut, iar aceasta oferă oamenilor un sentiment diferit de a privi apusul soarelui cu un peisaj de coastă frumos, stând aici Pante acoperite de junglă, mici plaje cu nisip alb cu golfulețe ascunse și sute de insule împrăștiate fac ca priveliștea mării să fie perfectă.

Ölüdeniz – Valurile de un albastru turcoaz sunt cele mai impresionante de văzut, iar copacii verzi și luxurianți care se izbesc de o stâncă pe o plajă cu nisip alb adaugă frumusețe.

Plaja de aici este, de asemenea, destul de aglomerată, așa că este timpul să vă îndreptați spre cer și să vă bucurați de priveliștile aeriene uluitoare cu un salt cu parapanta în tandem din vârful imensului Babadas. Vizitatorii vor avea o experiență mai bună ca urmare a acestui lucru.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns