Cum sunt calatoriile un instrument educational

Nu există niciodată o scuză proastă pentru a dori să faci o călătorie. Călătoriile reprezintă o modalitate interesantă de a vedea lumea și de a lua o pauză de la rutina zilnică.

Cu toate acestea, călătoriile sunt, de asemenea, un instrument educațional excelent din mai multe motive. Chiar dacă există școala, cărțile, internetul și alte resurse pentru a educa indivizii, călătoriile rămân una dintre cele mai bune forme de învățare, deoarece încorporează experiența personală în combinație.

Continuați să citiți pentru a descoperi câteva dintre beneficiile educaționale ale călătoriilor.

Înveți rapid istorie

Înveți rapid istorie

Se pare că, indiferent unde călătorești, nu poți scăpa de istoria unei locații. Fie că faceți o excursie de weekend la Paris., o vacanță peste mare, la Londra, sau chiar o excursie în deșert, în Egipt, toate aceste locații au o trăsătură comună: toate au o cantitate substanțială de istorie.

Veți descoperi rapid că această trăsătură se aplică tuturor destinațiilor de călătorie din întreaga lume. Nu putem scăpa de urmele strămoșilor noștri și ale oamenilor care au cutreierat ținuturile înaintea noastră.

Cu toate acestea, acest lucru ne deschide oportunități educaționale oriunde am merge. Chiar dacă poate că ați învățat despre un eveniment istoric la orele de istorie, nimic nu bate vizitarea efectivă a unui ținut și vederea unui punct de reper în persoană.

Indiferent dacă ați călătorit într-o zonă pentru a studia intenționat istoria sau nu, există șanse să învățați o mini-lecție de istorie, indiferent unde călătoriți.

Înveți noi talente

Una dintre cele mai bune modalități de a experimenta o nouă cultură este să urmezi un curs local în timpul călătoriei tale. Acest lucru ar putea arăta ca și cum ai lua un curs de făcut paste în Italia sau să înveți cum să ai grijă de elefanți în Cambodgia.

Aceste experiențe vă scot din zona de confort și vă dezvoltă talentele în moduri noi și interesante. Acest lucru nu înseamnă că te vei întoarce acasă făcând din acest lucru un nou hobby al tău, dar este o modalitate excelentă de a învăța lucruri noi într-o clasă culturală imersivă.

Această învățare practică poate fi adesea mai influentă decât învățarea din manuale și va fi probabil o amintire de bază pentru anii următori.

Învățați limbi noi

Călătorind în noi țări străine vă oferă o scuză pentru a învăța noi limbi străine. Acest lucru nu înseamnă că veți deveni fluent în diverse limbi, dar cunoașterea unor fraze de bază vă poate ajuta să vă descurcați într-o altă țară.

Chiar dacă s-ar putea să urmezi deja un curs de limbă, să te scufunzi efectiv în cultura care vorbește acea limbă este o cu totul altă poveste. În cele mai multe cazuri, o limbă se învață cel mai bine atunci când sunteți plasat în cultura respectivă și puteți conversa cu ceilalți.

Comunicarea cu vorbitori nativi este o modalitate excelentă de a vă folosi abilitățile și de a învăța de la ei.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns