Cum sa calatoresti in Europa cu un buget redus

Vreți să călătoriți în Europa cu un buget redus? Atunci acest blog este pentru tine! Voi împărtăși sfaturi și trucuri despre cum să economisiți bani în timp ce călătoriți, astfel încât să puteți experimenta tot ce are de oferit continentul fără a sparge banca.

De la găsirea de zboruri ieftine până la obținerea de reduceri la cazare și activități, vă voi arăta cum să călătoriți în Europa fără să vă umflați bugetul. Așa că haideți să începem!

Aplicații pentru smartphone care vă ajută la planificarea călătoriilor de vacanță: Un blog despre cum să vă planificați călătoriile în perioada sărbătorilor.

Sunteți un pasionat de călătorii? Îți place să scrii despre experiențele tale? Dacă da, poate vă întrebați dacă puteți face bani din blogurile de călătorie. Din păcate, nu există un răspuns ușor. Deși este posibil să faci bani din blogurile de călătorie, nu este întotdeauna ușor sau de încredere.

Există o serie de modalități de a face bani din blogurile de călătorie, inclusiv marketing afiliat, postări sponsorizate și publicitate. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste metode are propriile provocări.

De exemplu, marketingul afiliat poate fi dificil de configurat și poate să nu ofere un venit constant. Postările sponsorizate pot necesita mult timp pentru a fi scrise și pot să nu fie bine plătite. Publicitatea poate fi costisitoare și este posibil să nu ajungă la un public larg.

Cel mai bun mod de a aborda blogurile de călătorie este să vă gândiți la ele ca la un proiect de pasiune. Scrieți despre experiențele dvs. și împărtășiți sfaturile dvs. cu lumea. Dacă sunteți norocos, este posibil să puteți genera un venit din scrisul dumneavoastră. Cu toate acestea, nu vă așteptați să vă îmbogățiți rapid – este nevoie de timp, muncă și dedicare pentru a construi un blog de călătorie de succes.

7 sfaturi despre cum să economisiți bani pe biletele de avion

Cu puțină planificare atentă, puteți face din vacanța de vis o realitate fără să vă rupeți banca. Iată 7 sfaturi despre cum să economisiți bani pe biletele de avion:

 • Comparați prețurile: Nu rezervați doar primul zbor pe care îl vedeți. Folosiți un motor de căutare precum Skyscanner sau Google Flights pentru a compara prețurile și a găsi cea mai bună ofertă.
 • Fiți flexibil cu datele de călătorie: Adesea puteți economisi bani dacă sunteți flexibil cu datele de călătorie. De exemplu, zburând la mijlocul săptămânii în loc de în weekend.
 • Optați pentru clasa economică: Poate că nu este la fel de confortabilă, dar este cu siguranță mai ieftină decât clasa business sau clasa întâi.
 • Înscrieți-vă într-un program de fidelizare a companiilor aeriene: Dacă călătoriți des cu aceeași companie aeriană, merită să vă înscrieți în programul de fidelizare al acesteia. Adesea puteți acumula puncte care pot fi răscumpărate pentru zboruri gratuite sau la preț redus.
 • Călătoriți în afara perioadelor de vârf: Nu toată lumea are luxul de a putea călători în perioadele de vârf, dar dacă puteți, cu siguranță veți economisi niște bani.
 • Folosiți punctele de recompensă ale cardurilor de credit: Dacă aveți un card de credit care oferă puncte de recompensă, le puteți folosi adesea pentru zboruri reduse sau chiar gratuite.
 • Căutați tarifele de eroare: Acestea sunt rare, dar se întâmplă din când în când – așa că merită întotdeauna să le verificați! Un tarif de eroare este atunci când o companie aeriană listează din greșeală un bilet la un preț mult mai mic decât cel normal. Dacă dați peste unul dintre acestea, rezervați-l rapid înainte de a fi corectat!


Îți place să călătorești? Îți place să spui povești? Dacă ai răspuns afirmativ la ambele, atunci blogul de călătorie ar putea fi pentru tine!

Dar ce este travel blogging-ul?

Pe scurt, este un blog despre călătoriile tale. Poți scrie despre experiențele tale, poți împărtăși sfaturi despre cum ai economisit bani sau timp, poți oferi sfaturi despre cele mai bune locuri de vizitat și multe altele.

Dacă vă gândiți să începeți un blog de călătorie, iată cateva sfaturi care să vă ajute să începeți:

 • Alege un nume atrăgător pentru blogul tău.
 • Găsiți o nișă.
 • Investește într-o cameră foto bună.
 • Învață să folosești un software de editare foto.
 • Scrieți conținut convingător.
 • Profitați de rețelele sociale.
 • Colaborați cu alți bloggeri și branduri.
 • Oferiți ceva unic cititorilor dumneavoastră.
 • Fii răbdător și consecvent cu eforturile tale de blogging.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns