Top 3 stiluri de bere pentru toata lumea sa le savureze

Berile artizanale sunt fabricate cu un nivel de calitate mai ridicat decât berile obișnuite. Acest lucru înseamnă că are mai multă aromă de malț, mai multă aromă de hamei și sunt fabricate cu standarde mai stricte de apă.

Ce este berea artizanală și de ce ar trebui să o beți?

Berea artizanală este un tip de bere care este produsă de microberării. Aceasta folosește de obicei o varietate mai mare de ingrediente pentru a da berii sale un gust mai unic. Microberăriile produc aceste beri în loturi mici, ceea ce înseamnă că au tiraje mici de fabricație și o distribuție limitată.

De ce să bei bere artizanală?

Principalul motiv pentru a bea bere artizanală este diferența de gust – are un gust mai bun decât berea obișnuită!

Care este diferența dintre o bere bună și una rea?

Berea este o băutură alcoolică fermentată care se obține din apă și malț de orz. În plus față de zaharurile fermentabile din malț, unii berari adaugă zahăr suplimentar pentru a crește conținutul de alcool al berii lor. Există diverse modalități de a determina dacă o bere este bună sau rea, dar una dintre cele mai precise metode este înțelegerea ingredientelor sale.

Diferența dintre o bere bună și una rea poate fi observată prin examinarea ingredientelor acestora. Primul lucru pe care ar trebui să îl căutați este orzul maltezat – această cereală furnizează zahărul necesar pentru fermentație și determină cât de dulce sau uscată va fi berea dumneavoastră.

Cum să alegi o bere artizanală bună când sunt atât de multe din care să alegi?

Alegerea unei beri bune nu este o sarcină ușoară. Există atât de multe mărci diferite de bere disponibile pe piață, încât cineva se poate confunda cu ușurință și se poate alege cu o băutură care nu-i place. În plus, conținutul de alcool din bere variază considerabil, iar gusturile oamenilor în materie de bere pot fi, de asemenea, destul de diferite.

Cel mai bun mod de a alege o bere artizanală bună este să citești recenzii online și apoi să te orientezi spre ea. Printre cele mai bune fabrici de bere din America în acest moment se numără Ballast Point Brewing Company, Stone Brewing Company, New Belgium Brewing Company, Lagunitas Brewing Company și Dogfish Head Brewery, printre altele.

Berea artizanală: Cel mai bun mod de a alege una este să citești recenzii online și apoi să te duci sa o bei cu prietenii!

Top 3 cele mai bune stiluri de bere artizanală pentru orice ocazie

Cu atât de multe beri disponibile pe piață, poate fi greu să găsești cea perfectă pentru orice ocazie, care să nu fie prea grea sau ușoară.

Deși există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți cea mai bună bere, iată cinci dintre berile noastre preferate pentru diferite ocazii.

India Pale Ales sunt cele mai bune pentru evenimentele de seară ale bărbaților datorită gustului lor mai îndrăzneț. Este, de asemenea, unul dintre cele mai populare tipuri de bere în rândul bărbaților.

Pentru femei, recomandăm Belgian Wits, deoarece aceste tipuri de bere au un gust mai ușor și nici nu sunt prea dulci sau amare. Are nuanțe de arome de citrice și esteri de fructe, ceea ce o face perfectă pentru femeile care preferă băuturile cu corp ușor.

Pentru petreceri, Lager-urile sunt cele mai bune pentru că au un postgust răcoritor

Dacă nu vă place berea…

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

[instagram-feed]